Fixa stilen: Alicia Vikander

Den svenska skådespelerskan Alicia Vikander är bioaktuell med filmen Testament of youth. Låt dig inspireras av hennes naturliga skönhet och minimalistiska makeuplook som passar lika bra dag som kväll.

Den svenska skådespelerskan Alicia Vikander är bioaktuell med filmen Testament of youth. Låt dig inspireras av hennes naturliga skönhet och minimalistiska makeuplook som passar lika bra dag som kväll. Vi kommer att få se den svenska skönheten Alicia Vikander i många stora roller under det här året och den Brittiska tidningen The Telegraph har utnämnt henne till en talang att hålla ögonen på under 2015. 

Så får du till hennes signaturlook: 

 


Naturlig bas

Börja med att applicera en exfolierande ansiktsmask för att kicka igång blodcirkulationen och ge huden en omedelbar lyster.  Återfukta därefter huden med en ansiktscreme. Använd dig av en concealer eller en lätt foundation för att jämna ut hudtonen och dölja eventuella skavanker. Svep ett rosa rouge på kindbenen för att ge huden extra fräschör.   

Svart eyeliner

Applicera en svart eyeliner närmast övre fransraden, börja i inre ögonvrån och dra ut mot yttre ögonvrån. Förstärk effekten med svart mascara som du enbart applicerar på övre fransraden. 

 

Neutrala läppar

Alicia låter ögonen stå i fokus och satsar på mjuka, neutrala läppar i skira nyanser. Applicera ett lätt färgat läppbalsam eller ett nudefärgat läppstift på läpparna.

Alicia är ingen kameleont när det kommer till makeup men desto mer när det kommer till hår. Inspireras av hennes olika hårlooks här


Words by: Photographs by: Getty images, All over press