Höstfin i rosa

Satsa på höstens viktigaste färg – rosa! En feminin färg som lyser upp i höstmörkret och hyllar den rosa månaden då hela världen stödjer den viktiga kampen mot bröstcancer.

KINDER
Ge kinderna en vacker och rosig känsla som ger intryck av att du varit ute och promenerat i den krispiga höstluften. I höst satsar vi på mjuka rosa nyanser som ger huden en varm och feminin känsla.  Applicera rouget på kindens högsta punkt för ett fräscht intryck eller applicera det strax under kindbenet för att ge kinderna både färg och form.

 

LÄPPAR
Det rosa läppstiftet var en stor trend den här sommaren men vi väljer att hålla oss kvar till denna dramatiska och lekfulla färg även i höst. Vare sig du väljer ett matt eller glansigt sådant är detta en nyans som gör intryck och lyfter din modestil på ett enkelt och effektivt sätt. Låt läpparna stå i fokus och håll resten av makeupen enkel med enbart lite rouge på kinderna och svart mascara. För extra intensitet kan du börja med att grundmåla läpparna med en läppenna i samma nyans som läppstiftet, för en mer avslappnad look kan du dutta på läppstiftet med hjälp av fingrarna.

 

ÖGON
En av de största skönhetstrenderna vår och sommar 2014 var den rosa ögonskuggan och i höst fick vi se den på catwalken igen. De färgstarka ögonskuggorna är definitivt en stor trend den här säsongen! Känns det fortfarande lite för vågat kan du mjukstarta med en ljusrosa nyans som du sveper på hela ögonlocket och upp mot globlinjen. Matcha med mjuka, ljusrosa läppar och en touch av rouge på kinderna.

 

 


NAGLAR
Variera ditt mörka höstlack med en klassisk, neutral nyans som puderrosa för ett mjukt och sobert intryck. Satsa på vackert välvårdade naglar och händer. När höstvindarna drar in är det extra viktigt att vårda nagelbanden med en rik nagelolja och smörja in händerna med en skön handcreme. Glöm inte att applicera under- och överlack för en långvarig manikyr.

 

TIPS!
Vill du köpa skönhetsprodukter och samtidigt stödja den viktiga kampen mot bröstcancer kan du shoppa det rosa produktpaketet längst ner på sidan! (20 kronor går oavkortat till rosa bandet)

Words by: Photographs by: All Over Press & Getty Images