Min höststil - Bianca Wahlgren Ingrosso

Vi har pratat mode och skönhet med bloggaren Bianca Wahlgren Ingrosso för att ta reda på vilken stil hon kommer att satsa på den här hösten.

Hur skulle du beskriva din mode- och skönhetsstil?
Jag skulle beskriva min stil som väldigt enkel – chic med en sportig och bohemisk twist. Jag klär mig i mycket jordnära färger och efter min kroppstyp. 

Var hämtar du inspiration till din stil?
– Jag hämtar mycket inspiration på Tumblr och Instagram, mest från Angelica Blick, Annette Haga, Sincerely Jules. Men även mycket när jag reser och ser folk på stan. Jag älskar att sitta på en parkbänk och titta på allt folk och suga in inspiration.

”Följ inte trender utan satsa på det som passar just din kropp & ditt ansikte, annars kan det lätt se väldigt fel eller ansträngt ut. ” 


Hur har din stil förändrats genom åren?
– Min stil har förändrats mycket genom åren. Förut tog jag bara det som fanns i min mammas garderob, men när jag började jobba kunde jag köpa det jag verkligen ville ha på mig. Nu har jag hittat min stil, jag experimenterar mer med olika mönster, färger och tyger.

Vilken mode- och skönhetsstil kommer du att satsa på den här säsongen?
– Jag kommer nog att satsa på bohemiskt i höst, mycket jordnära färger och boots! 

Vilka skönhetsprodukter har du alltid med dig i väskan?
– Jag har alltid med mig concealer, mascara och läppenna som jag duttar på lite extra under dagen. Sedan är torrschampo ett måste för mig då mitt hår blir fett väldigt fort. Jag kan inte leva utan det! Handcreme har jag också alltid med mig, jag får panik av torra händer.

Vad har du för hudvårdsrutin?
– Jag har aldrig haft problem med min hud så jag använder mig av en vanlig hudcreme. Jag försöker även applicera en ansiktsmask då och då och skrubbar ofta ansiktet för att få bort smuts och få en jämn fin hud.

Hur tar du hand om ditt långa hårsvall?
– Jag får ofta frågor om mitt hår. Jag använder alltid värmeskyddande spray och fönar det med en värmeborste, utan den hade mitt hår sett ut som Ronja Rövardotters. Jag är jättedålig på hårinpackningar men det ska jag definitivt bli bättre på den här hösten. (Men annars tar min frisör Elif Harmahn väldigt bra hand om mitt hår.)

Dela med dig av ditt bästa skönhetstips
– Följ inte trender utan satsa på det som passar just DIN kropp & DITT ansikte, annars kan det lätt se väldigt fel eller ansträngt ut. 

3 snabba – Min skönhetstil 

Foundation eller BB-cream/CC-cream
Mörkt- eller ljust nagellack
Ögon eller läppar

Words by: Photographs by: Bianca Ingrosso