Min stil - Linn Herbertsson

Linn Herbertsson – karriärkvinna, modell och veteran inom bloggvärlden. Här berättar hon om sin hudvårdsrutin och makeuptekniken hon älskar.

Hur skulle du beskriva din mode- och skönhetsstil?
Klassisk och stilren men med en tvist ibland! Jag gillar att influeras av modetrender men har de senaste åren blivit ganska trygg i min personliga stil och vet precis vad jag klär och trivs i. Har man en bra grund så är det kul att lägga till roliga accessoarer eller annat som gör outfiten lite mer spännande. Samma sak när det kommer till skönhet och makeup. Det är så snyggt med ett knallrött läppstift eller en ordentlig eyeliner till en annars ganska enkel och klassisk outfit.

Var hämtar du inspiration till din stil?
Jag känner ganska ofta att modemagasin är lite för trendkänsliga för min smak och många bloggare är nog lite mer modeslavar än vad jag någonsin kommer att bli. Jag platsar inte riktigt i den världen och är inte lika experimentell som vissa. Jag inspireras nog mest av vanliga människor på stan och i min omgivning.

Har din stil förändrats genom åren?
Oj ja! Jag har testat allt från skejtare till punkare och hip hop, haha! Jag letade länge efter min personliga stil och hittade den först för några år sedan när jag blev lite äldre och tryggare i mig själv. Men det har varit så kul att få experimentera och det är något man verkligen kan unna sig när man är ung.

Hur ser din signaturlook ut?
Jag skulle säga att min signaturlook är Hollywoodlockar. Jag älskar ett stort hårsvall och lägger gärna lite extra tid även till vardags på att fixa till de perfekta lockarna, det gör så mycket!

Vilken mode- och skönhetsstil kommer du att satsa på den här vintern?
Vissa menar att det är ute med contouring men jag älskar att man kan göra så mycket med makeup för att framhäva sina ansiktsdrag och jag vill lära mig ännu mer om det. När det kommer till min garderob så är jag helt besatt av grått och läder för tillfället.

Vilka skönhetsprodukter har du alltid med dig i väskan?
Jag har alltid med mig mitt mineralpuder, en ögonbrynspenna och en hårborste. Mycket mer får inte plats i min väska för jag släpar alltid runt på min dator och kamera så makeupen får komma i andra hand och en hel necessär får tyvärr inte plats, haha!

Hur tar du hand om din hy under de kalla vinterdagarna?
Just nu använder jag mig av ett och samma hudvårdsmärke med en väldigt mild rengöring som passar min hudtyp. När jag har tvättat bort makeupen lägger jag på ett serum, en nattcreme, ögoncreme och över det en ansiktsolja. För mig fungerar det med olja eftersom min hy lätt blir glansig så jag vill inte torka ut huden.

Dela med dig av ditt bästa skönhetstips
Jag gillar quick fixes och därför är mitt bästa tips att alltid ha ett bra torrschampo till hands om du inte hinner tvätta håret. 

5 snabba - Min skönhetsstil


Foundation eller BB-cream/CC-cream

Mörkt- eller ljust nagellack

Ögon eller läppar

Utsläppt eller uppsatt hår

Rouge eller bronspuder 

Words by: Photographs by: Linn Herbertsson