Min sommarstil – Lisa Olsson

Vi fick en pratstund med Lisa Olsson som bloggar på I´m Next. Här berättar hon vilken mode- och skönhetsstil hon satsar på i sommar och vilka skönhetsprodukter hon alltid packar med sig när hon reser.

Hur länge har du bloggat och hur kommer det sig att du började?
– Jag har varit med i bloggvärlden galet länge, jag är uppe i hela åtta år nu. När jag började visste jag knappt vad en blogg var för någonting, men jag startade en för att ha någonstans att samla på alla bilder som inspirerade mig.

Hur skulle du beskriva din mode- och skönhetsstil?
– Min klädstil skulle jag beskriva som ganska stilren med fokus på detaljer. Jag plockar gärna in inslag av bohemiska snitt och mixar upp med mycket skinn och kostymer på ett avslappnat sätt. Min skönhetsstil är slarviga, utborstade lockar, sotade ögon i bruna toner ihop med nudefärgade läppar och en naturlig bas med mycket lyster.

Vilken mode- och skönhetsstil kommer du att satsa på i sommar?
– Med tanke på att jag älskar den utsvängda byxan hurrar jag för 70-talsmodet i sommar! Sminket håller jag gärna så naturligt som möjligt under sommaren och låter fräknarna ta för sig. Jag applicerar lite extra lyster på huden och markerar brynen.

Var hämtar du inspiration till din stil?
Jag hänger väldigt mycket på nätet om dagarna och finner en hel del inspiration där, men även i magasin och från mina egna visioner. Men generellt hittar jag nog allra mest inspiration när jag reser!

Vilka skönhetsprodukter packar du alltid med dig när du reser?
Förutom solcreme är en lätt färgad dagcreme och en matt, ljusbrun ögonskugga prio ett i min sminkväska.

 
Hur förvandlar du din skönhetslook från dag till kväll?
– Jag brukar satsa på att förstärka min sotiga ögonmakeup med något mörkare toner för att markera ögonen, och med klackar i väskan som jag byter ut mina sneakers mot är jag snabbt redo för kvällen!

Hur tar du hand om ditt långa hårsvall?
– Jag ser till att alltid använda värmeskydd, undviker att tvätta håret allt för ofta och är noga med hårinpackning i alla fall en gång i veckan.

Hur håller du igång träningsmotivationen under sommaren?
– Ärligt talat brukar min träningsmotivation oftast minska något under sommaren. Jag älskar dock att ta desto fler långa morgonpromenader och överlag satsa på träningsformer där jag får vara utomhus. I gymmet känner jag mig lätt instängd under juli månad, men omgivningen kring vår sommarstuga är guld värd för både träning och tankerensning.

Dela med dig av ditt bästa skönhetstips
– Sömn och vatten är en klyscha, men alltid en vinnande duo!
5 snabba – min sommarstil


Sandaler eller klackar

Färgstarkt eller ljust nagellack

Rouge eller solpuder

Bikini eller baddräkt

Lockigt eller rakt hår


Words by: Photographs by: Lisa Olsson